Каталог сайтов MotoZest

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Мото - жизнь городов Украины » Гадяч » Гадяч Мотофест 2011 (Гадяч Мотофест 2011)
Гадяч Мотофест 2011

                
     
[KCEHOH]
 


Offline


 

Гадяч Мотофест 2011

Дата проведення події: 30 липня 2011

Тривалість: 2 (діб)

Організація: Незалежні гадяцькі байкери

Місто: м.Гадяч Полтавської області

Телефон для інформації: 0668240606 (Кіріч) Іван

П.І.Б. відповідального: Зінченко Олександр

Запрошуемо всіх бажаючих відвідати "Гадяч Мотофест 2011", який відбудеться 29-31 липня в місті козацької слави Гадяч, Полтавської губернії.
Мотофест проводитиметься на берегах річок Псел та Грунь на території літнього диско-бару "Сан-сіті". Охорону території буде організовано силами гадяцького козацтва, вхід тільки по бейджам. На території працюватиме бар, кухня. На пляжі буде волейбольна сітка, роздягнені дівчата та хлопці, будуть катамарани і лодки(напрокат), організуємо прогулянки на катері, а також катання на "шайбі" та вейборді або на лижах.
Проживання буде в палатках (наметове містечко під охороною), кому треба готель то він недалеко, доставку організуємо. Вся територія знаходиться в тіні і значно розширена, в порівнянні з минулими роками.
Реєстрація - 100 грн. Сюди входить: нормальний значок, бейдж, наклейка. Буде організована смачна і доступна кухня, пиво за магазинними розцінками.

29 липня - ми раді приймати перших гостей. Буде смачна уха, холодне пиво і гарячий чай, кава. Проведемо вечір за переглядом відео про торішній фест та з гитаркою біля вогнища.

30 липня - прокидаемось, водні процедури, ранкова зарядка, чай, кава. Об 11 годині формуємо колону і о 12 годині вирушаємо в супроводі копів(рух колони не більше 40 км/год, порядок в колоні будемо контролювати, розміщення - чотиритактники спереду, двотактники сзаду). Освячуємо байки на площі, робимо групове фото. Потім вирушаємо в круг пошани навколо міста і знову до місця зльоту.
Обідаємо. Проводимо конкурси, слухаємо коцертну програму, відпочиваємо. Місцеве козацтво приготувало виступ бойових мистецтв.
Будуть виступати: київські гурти "Rising", "Проспект свободи", дніпропетровська "Рассвет". Буде веселий рок-н-рольний репертуар. Потім за бажанням - дискотека.

31 липня - прокидаємось, вживаємо вранішню каву, водні процедури, зарядку - від стану здоров"я. Шукаємо свої байки і потихеньку до рідної хати (хто може, якщо ні, то можна залишитись на рік до слідуючого фесту).
Програма ще не сформована до кінця, можливі доповнення.

P.S. "сан - сіті" знаходиться на в"їзді з сторони Полтави або Харкова, справа за мостом(буде висіти вказівник). Дівчатам вхід вільний(з третім розміром буде бонус - поцілунок на реєстрації бородатим байкером), пасажир платить за реєстрацію половину суми. Скутеристи прирівнюються до мотоциклістів і платять одинаково(з дуже бідними вирішимо питання окремо, нікого проганяти не будемо). Автомобілям теж знайдемо місце, за стоянку домовимось на місці. Пішоходи будуть по запрошенням, за них ми ручаємось. Чужих не буде. Готель близько 100 - 150 грн за двомісний номер(обзивайтесь наперед, щоб замовити місця), до готеля доставимо в любому стані. Повторюсь, буде працювати кухня, ціни будуть помірні.




                
     
[KCEHOH]
 


Offline


 


                
     
[Tramal]
 


Offline


 


                
     
[Слєсаріщщє]
 


Offline


 


                
     
[Abbadon88]
 


Offline


 


                
     
[GreKus]
 


Offline


 


                
     
[Tramal]
 


Offline


 


                
     
[Leha]
 


Offline


 

Форум » Мото - жизнь городов Украины » Гадяч » Гадяч Мотофест 2011 (Гадяч Мотофест 2011)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Веб-каталог Полтави
Copyright MyCorp © 2024
"Мото-Полтава"
motozest.at.ua